Fjernelse af visdomstænder

Smertefri og effektiv tandbehandling – udtrækning eller operativ og kirurgisk fjernelse af visdomstand. Læs mere om vores behandling herunder og bestil tid til fjernelse af visdomstænder.

Se priserBook en tid
Nyhed! Ny Cerec Kronebehandling Læs mere her

Hvorfor er det nødvendigt med fjernelse af visdomstænder?

Visdomstænderne er de sidste af de bagerste og blivende kindtænder, man får enten sidst i teenageårene eller i starten af 20 års alderen. Visdomstænder kan volde problemer, hvis de sidder forkert, og der ikke er plads i tandrækken. Det kan medføre, at tænderne kun bryder delvist frem og risikerer at skade både nabotænder eller nerver.

Du kan få op til fire visdomstænder – to i overkæben og to i underkæben. For mange er det nødvendigt at få fjernet en eller flere visdomstænder – enten ved udtrækning eller kirurgisk fjernelse.

Hos Tandlægerne Skt. Anne Plads tilbyder vi fjernelse af visdomstænder, også hvis det er nødvendigt med kirurgisk og operativ fjernelse.

Er du regelmæssig patient hos os, vil vi ofte opdage hvis det er nødvendigt at tilbyde til fjernelse af dine visdomstænder. Ønsker du at blive patient hos os i forbindelse med behandling af dine visdomstænder, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 66 12 86 95.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Hvornår skal en visdomstand fjernes?

Uhensigtsmæssig placering af visdomstænderne kan give anledning til caries og betændelse omkring visdomstanden og i nabotænderne, hvor der kan opstå smerter og hævelser i tandkødet.

Hvis visdomstænderne medfører smerter og betændelse kan det være nødvendigt at fjerne dem. Fjernelse af visdomstænder kan foregå ved udtrækning eller i mere komplicerede tilfælde med operativ fjernelse.

Få smertefri fjernelse af visdomstænder

Hos Tandlægerne Skt. Anne Plads er du er i sikre og trygge hænder under hele forløbet. Vi har stor erfaring og rutine i fjernelse af visdomstænder – smertefrit og effektivt.

Eksempler på situationer, hvor visdomstanden skal fjernes:

  • Hvis der er hul i tanden, eller hvis der opstår hul i nabotanden pga. visdomstanden.
  • Hvis der opstår en lomme omkring tanden, hvor der sætter sig bakterier, der kan medføre betændelse.
  • Hvis visdomstanden gør skade på nabotanden ved at ”spise” af roden.
  • Hvis der ligger en cyste i forbindelse med visdomstanden.

Kirurgisk & operativ fjernelse af visdomstand

Hos Tandlægerne Skt. Anne Plads er vi klar til at yde en professionel tandbehandling og den bedst mulige service, så du kan føle dig tryg under hele forløbet.

  • Al kirurgi sker under lokalbedøvelse og er naturligvis helt smertefri.
  • Vi har stor rutine i at udføre kirurgisk fjernelse af visdomstænder, hvilket garanterer dig den bedste oplevelse.
  • Er du meget nervøs, kan du få beroligende medicin inden indgrebet.
  • Vi informerer dig grundigt om hele behandlingsforløbet.
  • Behandlingen finder sted i rolige og trygge omgivelser af en erfaren tandlæge eller kæbekirurg.

Vejledning om pleje af tænder og tandkød

Vores kompetente tandlæger har stor erfaring med visdomstænder, både når det kommer til tandudtrækning og tandkirurgi. Vi kan også vejlede dig i den rette pleje af tænder og tandkød i de tilfælde, hvor der rent faktisk er plads til visdomstanden.

Sikker fjernelse af visdomstand

Har du ømme visdomstænder? Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre nærmere om vores behandlinger, eller hvis du ønsker at booke en tid til behandling.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95