Kæbeledsproblemer

Behandling af problemer i kæbeled og tyggemuskler. En tredjedel og op mod halvdelen af befolkningen oplever problemer med kæbeleddet

Se priserBook en tid
Klinikken holder sommerferie i uge 30 & 31

Problemer med kæbeled og tyggemuskler

Nogle af de generelle symptomer på kæbeledsproblemer kan være:

  • Knæklyde under tale, tygning og åbning af kæben
  • Besvær med at åbne og bevæge underkæben
  • Smerter ved kæbeled og ører
  • Kæbeleddet går af led
  • Spændingshovedpine

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Årsager til kæbelidelser

Besvær med kæbeleddet kan have flere årsager og kan skyldes en kombination af forskellige forhold. Kæbebesvær kan eksempelvis hænge sammen med en overbelastning af kæberne og ved overbid eller forkert sammenbid. Teenagere kan opleve problemer med kæbeled og tyggemuskler, hvis de ikke har fået rettet tænder, men også neglebidning og tyggegummi kan overbelaste kæbeleddet. En forkert tandstilling, tænderskæring og ledsygdomme, som eksempelvis leddegigt, kan også medføre problemer med kæbeleddet.

Undersøgelse af kæbeledsproblemer

En undersøgelse hos tandlægen kan klarlægge, om der er tale om lettere kæbeledssymptomer, der er forbigående og ikke kræver behandling. Vi udfører undersøgelser af kæbeled, bidfunktion og tyggemuskler og eventuelt røntgenoptagelser, hvis det er nødvendigt.

Behandling af kæbeledsproblemer

Behandlingen afhænger af problemets årsag og omfang og en vurdering af, om tandretning, medicinsk eller kirurgisk behandling kan hjælpe på symptomerne. Vores tandspecialister kan vejlede om ledøvelser og smertelindring samt henvise til speciallæge. Vores tandlæger på Skt. Anne Plads har et godt fagligt samarbejde med læger og sundhedspersonale i lægehuset, hvor vi har adresse.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95