Tandskader

Vi tilbyder behandling af tandskader. Har du brug for akut behandling af en knækket tand eller en revne i en tand? Vi behandler også infraktioner.

Se priserBook en tid
Klinikken holder sommerferie i uge 30 & 31

Vi behandler tandskader

Er uheldet ude og du har fået en tandskade? Hos Tandlægerne Skt. Anne Plads står vi klar til at tage imod dig og dine tænder. Vi benytter i stort omfang plast til at behandle tandskader. Plast kan indfarves, så det til fuldkommenhed matcher de omkringsiddende tænder og ved blegning af dine tænder kan plast enkelt og billigt udskiftes, så den matcher dine hvidere tænder.

Hvad end du har behov for behandling af en knækket tand, revne i en tand eller infraktioner, kan vores dygtige tandlæger hjælpe dig.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med din tandskabe? Kontakt klinikken på tlf. 66 12 86 95 og hør nærmere.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Traumer

Er du kommet til skade og har slået eller knækket tænderne, så anbefaler vi, at du booker en tandlægetid hurtigst muligt. Traume i tænderne kan opstå ved et slag, eller hvis man bider tænderne hårdt sammen.

Læs mere om vores akut tandlæge her eller ring til klinikken på tlf. 66 12 86 95.

Behandling af revner i tænder & knækkede tænder

Behandlingen af skaderne i tænderne afhænger af tandskadens omfang. Er der tale om skader i tandens yderdel, er tanden knækket og nerven beskadiget? Rodbehandlede tænder kan være mere skrøbelige og risikere at knække, mens en krone kan beskytte tanden mod tandbrud.

Har du spørgsmål til tandskader, er du altid velkommen til at kontakte os.

Infraktioner

Infraktion vil sige revner i emalje og evt. tandben, som ofte er uden symptomer, men af og til giver smerter.

Smerterne opstår, når der kommer tryk og kulde- og varmepåvirkninger, idet revnerne går i forbindelse med tandnerven via de såkaldte tandbenskanaler.

Det er ofte en god ide at lime tanden sammen med plast, eller evt. sætte en krone på tanden. Af og til er det desværre nødvendigt at fjerne nerven i tanden, hvis revnen sidder meget uheldigt. Revner i tænder kan i få, meget uheldige tilfælde gå helt ned i bunden af tanden, så den flækker helt igennem og ikke står til at redde.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95