Tandrensning & tandpleje i Odense

Vi tilbyder effektiv tandrensning og tandpleje i Odense.
Vores tandrensning er med til at forebyggelse af tandsten og caries.

Se priserBook en tid
Nyhed! Ny Cerec Kronebehandling Læs mere her

Få professionel tandpleje i Odense

Vores tandplejere udfører tandpleje i Odense og jævnlige tandrensninger, som mindsker risiko for caries-angreb og paradentose. Bevar din tandsundhed med et tandtjek og en tandrensning. Vores tandplejere på klinikken sikrer dig den bedste rådgivning om forebyggelse og vedligeholdelse af dine tænder.

Vi tilbyder online booking så du nemt og hurtigt kan bestille tid til din næste tandrensning. Book tid her.

Kniber det med at komme afsted til dine regelmæssige tandrensninger grundet tandlægeskræk? Vi har samlet en række gode råd til dig som frygter tandlægebesøget her.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Derfor er det vigtigt at fjerne tandsten

Langt de fleste voksne mennesker danner tandsten. Tandsten er kalk fra spyttet, der sammen med plak dvs. belægningen på tænderne omdannes til tandsten. Hvis tandsten ikke bliver fjernet regelmæssigt, bliver tandkødet irriteret og bløder (tandkødsbetændelse).

Derfor er det vigtigt med en grundig tandrensning med jævne mellemrum. Sammen finder vi frem til, hvad dit behov for tandrensning er.

Få fjernet tandsten med en tandrensning

Tandsten sidder typisk især på forsiden af overkæbekindtænderne (de bagerste) og bag underkæbefortænderne og mærkes med tungen som en ru overflade. Tandsten findes også ved paradentose i tandkødslommerne. Under tandsten kan der ikke udvikles caries, men ulemperne ved at lade tandsten sidde på dine tænder er større end fordelen ved ikke at kunne få et hul det pågældende sted, hvorfor tandsten bør fjernes regelmæssigt.

Med vores tandrensning i Odense, fjerner vi nemt og hurtigt dine tandsten. Bestil tid via vores online booking eller ring til klinikken på tlf. 66 12 86 95.

Instruktion i pleje af tænder

Det kræver fingerfærdighed at børste tænderne rigtigt. For at du skal have et livslangt velfungerende tandsæt bør der følges op på tandbørstningen af en professionel. For mange er en el-tandbørste et godt valg til renhold af tænderne suppleret med en eller flere hjælpemidler til renhold imellem tænderne.

Det er vigtigt at understrege, at en tandbørste, hvad enten det er en el-tandbørste eller en manuel, IKKE kan holde helt rent imellem dine tænder.

Det er derfor, tandtråd, soft picks eller lignende også skal bruges som supplement. Du kan få råd og vejledning af en af vores dygtige tandplejere eller klinikassistenter i, hvad der passer godt til netop dit tandsæt.

Bruger du den korrekte børstemetode?

Det er ikke kun børn, der har behov for regelmæssig korrektion af børstemetoden, men også voksne kan ofte drage nytte af et par tips, da der er mange faktorer, der spiller ind på børsteresultatet.

Hvis du for eksempel har gigt i fingrene, kræver det, at skaftet på tandbørsten er størst muligt. For mange hjælper det med en el-børste, da den gør det meste af arbejdet, og du blot skal flytte tandbørsten fra tand til tand samt vinkle den rigtigt. Hvis du mister en tand, eller du får paradentose, skal børstemetoden tilrettes din mund.

Hos Tandlægerne Skt. Anne Plads står vi altid klar til at rådgive dig i korrekt børstemetode og tandpleje.

Tjek din tandbørstning

Indfarvning med rød farve eller sladdertabletter, som de også kaldes, kender mange fra skoletiden. Den røde farve sætter sig i plakken og viser for dig, hvor du skal bruge mere tid med renhold. Vi bruger det både på klinikken og som hjælpemiddel til dig derhjemme.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95