CEREC krone

Oplev de mange fordele med en CEREC krone. Tandlægerne Skt. Anne Plads tilbyder tandbehandling med en CEREC krone, til dig som ønsker en effektiv og skånsom løsning på dine tandproblemer.

Se priserBook en tid

Nyhed! Ny Cerec Kronebehandling Læs mere her

Få en CEREC krone hos os

En CEREC krone er en avanceret digital tandbehandling, der leverer smukke og holdbare resultater på rekordtid. Læs mere om processen og de mange fordele med CEREC herunder. Ønsker du at høre mere om dine mange muligheder med en CEREC krone, er du velkommen til at kontakte klinikken eller bestille en tid til konsultation.

En CEREC krone repræsenterer toppen af moderne tandpleje og tilbyder en række fordele, som ikke findes i traditionelle metoder. Med CEREC får du både en æstetisk flot tand samt hurtig og behagelig behandling.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Sådan foregår en CEREC krone behandling

For mange er udseendet mindst lige så afgørende som funktionen, når det kommer til deres tandbehandlinger. Med en CEREC krone kan vi skabe flotte og naturlige resultater, som falder i et med dine øvrige tænder. Vores tandlæger har ekspertisen til at designe CEREC kroner, der ikke kun genopretter tandens funktion, men også bevare æstetikken i dit smil.

Sådan foregår en tandbehandling til en CEREC krone:

  1. Tandforberedelse: Først forbereder vores tandlæger tanden ved at fjerne det beskadigede område omhyggeligt
  2. Digital 3D-Scanning: Vi erstatter de traditionelle ubehagelige aftryk med avanceret digital scanning, der skaber en præcis 3D-model af din tand.
  3. CAD/CAM-Design: Ved hjælp af cutting-edge CAD/CAM-software designer vores tandlæger din CEREC krone digitalt, hvilket sikrer en nøjagtig pasform.
  4. Hurtig Fremstilling: En CEREC-fræser skærer kronen ud af en keramisk blok på få minutter, og du får din færdige krone én enkelt tandlægeaftale.

Med vores CEREC Prime Scan undgår du ubehagelige tandaftryk. Vi bruger et lille 3D-kamera til at tage billeder af din tand, hvilket giver et smertefrit resultat og så tager det kun få sekunder. Med CEREC Prime Scan kan vi skabe en nøjagtig 3D-model af din tand.

Fordelene ved en CEREC krone

Der er mange fordele ved at vælge en CEREC krone. Ved hjælp af vores CEREC Primemill fræser, designes din krone direkte i klinikken. Vi behøver ikke sende aftryk til eksterne tandteknikere, hvilket betyder, at vi har fuld kontrol over designet og kan tilpasse det præcis efter dine behov og ønsker.

  • Ingen ubehagelige aftryk: Slip for traditionelle aftryk og oplev en smertefri digital scanning.
  • Hurtig behandling: Få din færdige krone på én enkelt tandlægeaftale uden behov for midlertidige løsninger.
  • Stærke materialer: Vi anvender kun de bedste materialer, der sikrer holdbarhed og æstetik.
  • Præcision og kontrol: CEREC-teknologien giver vores tandlæger 100% kontrol over behandlingen for nøjagtige og perfekte resultater.

Har du spørgsmål til forløbet eller mulighederne med en CEREC krone, er du altid velkommen til at kontakte Tandlægerne Skt. Anne Plads. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller finde en tid til dig. Ring til klinikken på tlf.  66 12 86 95 . Du er også velkommen til at benytte dig af vores online booking og allerede i dag bestil tid til din CEREC krone

 

 

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95