Tandeftersyn i Odense

Vi tilbyder fyldningsterapi, børnetandpleje og smertefrit tandeftersyn i Odense.
Det er vigtigt for dig og dine tænder at gå til regelmæssige tandeftersyn og passer godt på dine tænder.

Se priserBook en tid

Klinikken holder sommerferie i uge 30 & 31

Er det tid til dit regelmæssige tandeftersyn?

Nogle mennesker mener, at når de ikke har ondt, er der ingen problemer med deres tænder, men dette er ikke sandt. Ved et regelmæssigt tandeftersyn tjekker vi ikke kun efter caries, men bl.a. også for eventuelle slimhindelidelser, paradentose samt den generelle sundhedstilstand i hele munden.

Ved at komme til regelmæssige undersøgelser kan vi sammen med dig gribe ind i tide, så du kan bevare dine tænder i mange år fremover.

Når du bestiller tid til et tandeftersyn i Odense hos Tandlægerne Skt. Anne Plads, er du garanteret høj kvalitet og faglig ekspertise. Under din behandling rådgiver vi dig gerne i korrekt og optimal tandpleje som du kan udføre derhjemme. På den måde kan du også selv være med til at forebygge kommende skader.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Smertefri behandling

Hvorfor skal det gøre ondt at gå til tandlæge? Mange er bange for smerter hos tandlægen. Det behøver ikke at gøre ondt. God bedøvelse er helt afgørende. Vi har alle de bedste bedøvelsesmetoder til vores disposition og gør alt, hvad der er muligt, for at behandlingen hos os bliver så smertefri og behagelig som overhovedet muligt!

Børnetandpleje

Det handler om at mødes i barnets univers. Det er vigtigt, at dit barn, tidligt i hjemmet bliver fortrolig med god tand- og mundhygiejne. Vi giver gerne anvisninger, så I sammen kan gøre det endnu bedre. Det er også vigtigt, at barnets besøg hos tandlægen bliver så trygt og godt som overhovedet muligt. Fundamentet til tandlægeskræk lægges allerede i barneårene.

Vi anbefaler, at børnetandplejen i kommunerne varetager børn under 16 års tænder, da de har størst ekspertise inden for børne og ungdomstandpleje.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95