Bidskinne fra din tandlæge

Hovedpine, tyggesmerter og tandskæren kan fjernes med en bidskinne fra din tandlæge.
Få en bidskinne og slip af med problemerne.

Se priserBook en tid
Nyhed! Ny Cerec Kronebehandling Læs mere her

Undgå tandslitage og smerter med en bidskinne fra din tandlæge

Nogle oplever at skære eller presse tænder i søvne, som slider hårdt på tænderne og kan give smerter i kæberne. I mange tilfælde kan en individuelt tilpasset bidskinne fra din tandlæge afhjælpe problemerne og aflaste kæberne.

Hos Tandlægerne Skt. Anne Plads bruger vi primært de hårde bidskinner, en hård refleksfrigørende bidskinne (RFS skinne). Da vi fra vores arbejde på universitetet og kæbekirurgisk afdeling på hospitalerne ved, at det er med denne skinne, du får det bedste resultat og lindring af dine gener.

Vi har god erfaring med skinnebehandling, så tal med din tandlæge, hvis du har brug for afhjælpning af hovedpine, tandslid og smerter fra tyggemusklerne.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Slitage, revner og løse tænder

De fleste af os oplever med jævne mellemrum at skære tænder, men ved længerevarende og omfattende tænderskæren, kan man risikere en nedslidning af tænderne. Ydermere kan et stort pres på tænderne medføre, at tænderne løsner sig, revner, knækker eller at emaljen bliver beskadiget. Skaderne kan give anledning til isninger og smerter, da tænderne bliver følsomme over for varme og kulde.

Det største problem ved udtalt tandslid er, at der kan blive behov for en omfattende genopbygning af flere tænder. Har du tendens til at skære eller presse tænder, er det derfor en god idé at forebygge slid med en bidskinne fra din tandlæge.

Hvordan kan man bekæmpe tænderskæren?

Vi anbefaler hos Tandlægerne Skt. Anne Plads, at du går til regelmæssigt tandeftersyn, så vi kan vurdere, om du lider af tænderskæren (bruksisme), og om det kan afhjælpes med en bidskinne. En bidskinne fra din tandlæge bliver individuelt tilpasset, så den passer nøjagtigt til dit tandsæt.

Du skal sove med bidskinnen om natten, så tyggemusklerne aflastes, og en nedslidning af tænderne undgås. Bidskinnen opbevares i den udleverede beholder, når du ikke har den i munden. Og inden du placerer skinnen i munden, skal du altid rengøre den omhyggeligt.

Vi fraråder kraftigt at benytte bidskinner købt på apoteket, nettet eller i sportsbutikker. Er man uheldig kan ens sammenbid blive skævt, og man får i værste tilfælde behov for dyr bøjleregulering hos en specialtandlæge. En bidskinne skal derfor altid fremstilled hos din tandlæge ud fra individuelle aftryk og tilpasses regelmæssigt.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95