Tandplejer

ann-mona-fritl

Ann-Mona Mathiesen

Ann-Mona er en erfaren og kompetent tandplejer, som har været ansat i privat praksis i Odense igennem 28 år. Ann-Mona har en professionsbacheloruddannelse fra skolen for tandplejere ved Københavns Universitet, som hun afsluttede i 1985. Hun er først og fremmest specialist i  at udføre regelmæssige eftersyn samt forebyggelse af sygdomme i tænder og mund.

Tandplejeren yder således en omhyggelig forebyggende behandling, og instruerer individuelt i optimal pleje af tandsættet. Langt størstedelen af moderne tandlægeklinikker benytter sig i dag af tandplejerens kompetencer.

Man kan sammenlige deres funktion og uddannelsesniveau med sygeplejerskerne hos den almene praktiserende læge. Ann-Mona indgår i et fast samarbejde med tandlæge Karen Juel Nissen omkring undersøgelse og behandling af klinikkens patienter. Endvidere har Ann-Mona autorisation fra sundhedsstyrelsen.  Hun har mange trofaste patienter, som har haft stor glæde af hendes arbejde gennem de sidste mange år.

Desuden går hun regelmæssigt på efteruddannelseskurser, hvor hun holder sin viden om tandpleje opdateret. Ann-Mona er en glad og udadvendt person, som holder af et aktivt fritidsliv med cykling og løb.

Effektiv behandling i trygge rammer
- til en fair pris!

Kontakt

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
Tlf: 66128695
info@tandlaegernesanktanne.dk

Åbningstider

8.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
8.00 – 15.00 Onsdag
8.30 – 18.00 Torsdag
8.00 – 15.00 Fredag

Find os