Tandproteser

Få en protesetype, der passer til dig. Hvis du mangler en eller flere tænder kan disse erstattes af aftagelig protetik, i form af del- eller helproteser. Sammen finder vi den rigtige tandprotese til dit behov.

Se priserBook en tid
Nyhed! Ny Cerec Kronebehandling Læs mere her

Unitor

En unitor er en delprotese med stålstel, dvs. hvis den er til overkæben, har den en stålgane og i underkæben har den stål imellem protesetænderne. Dette er en meget solid løsning, som har været brugt i mange år.

Acrylprotese

En acrylprotese er en protese, hvor den del, som protesetænderne sidder fast i, er tandkødsfarvet acryl.

Tryklås protese

En tryklås protese holdes fast i munden ved hjælp af et tryklåsesystem, som fæstnes til implantater, og derved holdes protesen på rette plads hele tiden. Tryklås protesen er den proteseløsning, som giver den bedste følelse af egne tænder.

Valplast

Vi får også fremstillet Valplast proteser, som er meget fleksible delproteser, der dog ikke kan anbefales til rygere, da de har en tendens til at blive misfarvede af rygningen. Det er en nyere løsning, som har flere fordele, bl.a. at hele din gane ikke bliver dækket af protesen, og den ikke fylder helt så meget i din mund som eksempelvis en unitor delprotese. Den er dermed nemmere at vænne sig til, og det er lettere at tale med den i munden.

Implantatbårne proteser

Nogle mennesker er generede af at have løse proteser siddende i munden. Her kan implantatbårne proteser være en løsning. Implantatbårne proteser er fastsiddende proteser, som ikke har synlige bøjler. Med de implantatbårne proteser risikerer man ikke, at proteserne bevæger sig, løsner sig eller generer, når man taler og spiser.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Rebrasering

Med tiden ændres din mund, og gummerne svinder ind. Dette sker blandt andet som følge af tandudtrækning umiddelbart før indsættelse af protesen, udvidelse af denne eller bare pga. vægttab. Det kan medføre, at protesen skal tilpasses for at få den rigtige pasform igen, så den sidder godt fast som den skal.

Slidte proteser

Tænderne på din protese slides med tiden, hvorfor du skal regne med, at efter en årrække skal de udskiftes, eller der skal fremstilles helt nye proteser.

En aftagelig delprotese kan erstatte de tænder, som er mistet. Det kan dreje sig om en enkelt mistet tand eller flere. En aftagelig delprotese er løstsiddende og sidder ved hjælp af bøjler fast på de naturlige tænder, som er tilbage i munden. Den er således langt lettere at styre end en helprotese og tages ud, når den skal børstes.

Når man erstatter sine tænder med en helprotese, vil der i så godt som alle tilfælde skulle ske en tilvænning. Nogle mennesker vænner sig hurtigt til protesen, mens andre skal have lidt længere tid. Men uanset hvordan, gælder det om at bruge protesen så meget som muligt, også under måltiderne.

Tryksår fra proteser

Hvis din protese giver tryksår, skal protesen først og fremmest tilpasses ved slibning. På slimhinden har du bagefter et tryksår, som kan være meget smertefuldt og gøre det ubehageligt at have protesen i munden under ophelingen. Ved brug af smertefri laserbehandling kan vi fremme ophelingen væsentligt.

Rekonstruktion

En rekonstruktion inkluderer oftest et behandlingsforløb med flere forskellige behandlinger af tænder eller af hele tandsættet. Ofte er en rekonstruktion nødvendig i forbindelse med større kosmetiske og forebyggende indgreb.

Facadebehandling er en af de typer tandbehandlinger, der anvendes i forbindelse med en rekonstruktion. Også tandbroer, tandimplantater, tandkroner, delproteser, tandfyldninger og proteser kan indgå som et led i en rekonstruktion af dine tænder eller tandsæt.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95