Kosmetisk Tandbehandling & Tandblegning Odense

Få et flot og harmonisk smil med kosmetisk tandbehandling i Odense. Hvis du ønsker dig hvide tænder uden misfarvninger, kan tandblegning gøre dine tænder flotte og hvide.

Se priserBook en tid

Nyhed! Ny Cerec Kronebehandling Læs mere her

Tandblegning i Odense

Er du også en af dem, der sukker af misundelse, når du ser stjernernes smukke smil på den røde løber? Så er du ikke den eneste! At have skinnende, hvide tænder er et udtryk for, at man går op i at se sund og frisk ud. Der er intet som et blændende smil, der i den grad udstråler ultimativ skønhed, fra top til tå.

Med kosmetisk tandbehandling er smukke smil ikke længere kun forbeholdt de rige og berømte, men noget alle kan få del i. Book en tid til kosmetisk tandbehandling Odense og få et flot og professionelt resultat.

Når du bestiller tid til tandblegning i Odense hos en tandlæge, frem for alternative gør-det-selv løsninger, sikrer du dig et bedre resultat. Når du overlader tandblegningen til din tandlæge, får du et langt pænere resultat, som også er meget bedre for dine tænder.

Er du nysgerrig på tandblegning, og ønsker du at høre mere om mulighederne, kan du give klinikken et kald på tlf. 66 12 86 95.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Hvad er kosmetisk tandpleje?

Kosmetiske tandbehandlinger indebærer den rent æstetiske tandpleje og kan bestå af fx tandblegning, tandretning og påsætning af tandfacader.

Tandblegning kan løfte hele dit smil og ansigt, mens tandreguleringer eller plast- og porcelænsfacader kan fjerne mellemrum og korrigere slidt emalje og uens form og forkert placering på tænderne.

Kontakt endelig klinikken hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for kosmetisk tandbehandling i Odense.

Årsager til kosmetisk tandpleje

 • Skæve tænder
 • Tandslid og skader
 • Mellemrum mellem fortænderne
 • Manglende tænder
 • Misfarvninger

Hvordan opstår misfarvninger af tænderne

Misfarvninger opstår oftest som resultat af stærkt farvede mad- og drikkevarer som fx kaffe, te og rødvin eller som bivirkning af en rodbehandling eller et traume på tanden.

Eksterne misfarvninger er dem, der skyldes udefrakommende faktorer, fx farvestoffer fra mad og drikkevarer.

Interne misfarvninger kommer derimod, som navnet antyder, fra tandens indre. Misfarvningerne kan fx opstå, hvis en tand bliver udsat for et slag. Slaget kan være skyld i, at der opstår indre blødninger, som aflejres i tanden og dermed farver den mørkere. Misfarvningerne kan mindskes med blegning.

Hos Tandlægerne Skt. Anne Plads tilbyder vi blegning af tænder i bedste kvalitet til både eksterne og interne misfarvninger.

Få lavet mellemrum mellem tænderne med opbygning i plast

Diastema er et stort mellemrum mellem dine fortænder, hvilket blikket hurtigt fanger. Ønsker du at få lavet dit mellemrum mellem tænderne mindre, kan vi hos Tandlægerne Skt. Anne Plads hjælpe dig.

Mellemrummet kan vi lukke af ved enten at bygge plast på dine tænder, så de derved gøres bredere, eller ved hjælp af facader eller kroner.

Knæk og slitage på tænder kan nu udbedres med nye stærke og fleksible plastmaterialer. Løsningen er prisbillig og langtidsholdbar – dog ikke så langtidsholdbar som facader og langt fra så holdbar som kroner, broer og proteser. Plast kan indfarves så det til fuldkommenhed matcher de omkringsiddende tænder – og ved blegning af dine tænder kan plast enkelt og billigt udskiftes, så den matcher dine hvidere tænder.

Sådan foregår tandblegning

Ansigtet, smilet, tænderne – som din tandspecialist ser vi på helheden, som kan rettes til med plastarbejder, facader eller kroner.

Det er vigtigt, at:

 • Biddet fungerer problemfrit.
 • Tænderne er i harmoni med ansigt og smil.
 • Tænder og tandkød danner en smuk og sund helhed.
 • Behandlingen som helhed er biologisk skånsom.
 • Den gode cirkel starter – et smukt smil begynder med en sund mund.
 • Når tænderne gøres pænere, bliver smilet pænere. Et smukt smil ændrer ansigtsudtrykket, så mennesket bag smilet får mere selvtillid og en bedre udstråling.

Intern tandblegning

Intern blegning er 100% smertefri og foregår ved, at vi lægger en blegegel i den rodbehandlede tand, som så skal udskiftes ugentligt, indtil vi har opnået den ønskede farve. Denne metode kan også bruges som alternativ til at få lavet en dyr krone, der dækker misfarvninger.

Ekstern tandblegning

En ekstern blegning starter med, at du først kommer til en konsultation, hvor dine tænder vurderes, og hvor vi taler om dine ønsker samt behandlingsforløbet. Derefter tager vi et aftryk af dine tænder og fremstiller blegeskinner, som skal bruges ifm. behandlingen. Skinnerne får du med hjem sammen med blegegelen, som typisk skal bruges nogle timer hver dag i 7-14 dage.

På denne måde kan vi lettest kontrollere, at du opnår den ønskede farvenuance. Derudover er det vigtigt, at du undgår stærkt farvede mad og drikkevarer i perioden, hvor blegningen udføres, og de efterfølgende dage.

Er tandblegning farligt?

Tandblegning er ikke farligt, hvis du får det udført af en autoriseret tandlæge, men det er vigtigt at understrege, at tandblegning ikke er noget, man skal gøre ofte. Hver gang du bleger dine tænder, forsvinder en smule af tændernes emalje, som aldrig kommer tilbage igen.

Som udgangspunkt anbefaler vi ikke, at unge under 18 år får bleget deres tænder, da det generelt først er senere i livet, man oplever reelle problemer med misfarvede tænder.

 

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95