Tandimplantater

Naturtro implantater – i både udseende og følelse.
Få smilet tilbage – bestil tid til tandimplantater i Odense.

Se priserBook en tid

Nyhed! Ny Cerec Kronebehandling Læs mere her

Få tandimplantater i Odense

Vi vil allesammen gerne beholde vores egne tænder, hele livet, men det kan af flere forskellige årsager, ikke altid lade sig gøre. I dag er det heldigvis muligt at indsætte implantater, der er så naturtro i både udseende og følelse, at ingen vil lægge mærke til, at der ikke er tale om ægte tænder.

Det kan være at du grundet sygdom eller en ulykke har mistet en tand. For mange påvirker det både selvtillid og livskvalitet at mangle en eller flere tænder, det har oftest også en direkte effekt på tyggeevnen. Bestil en tid til konsultation hos Tandlægerne Skt. Anne Plads, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig, med at få smilet tilbage, med vores tandimplantater.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Høj succesrate

Implantatbehandlingen foregår i lokalbedøvelse og er som udgangspunkt helt smertefri. Statistisk set er behandlingen meget forudsigelig og sikker, idet det kun er en minimal brøkdel af alle tandimplantater, der mistes. Risikoen for dette stiger dog markant ved tobaksrygning, så man bør derfor overveje at stoppe med at ryge, før man får foretaget en implantatbehandling.

Med implantater får du diskrete og naturtro erstatninger for mistede tænder, så du aldrig mere behøver at bekymre dig om tandløshed.

Sådan udfører vi tandimplantat i Odense

Et implantat er en kunstig rod udført i titanium og formet som en lille skrue. Implantatet skrues fast i kæbebenet, hvor det bliver integreret i knoglevævet, så det over tid kommer til at indgå som en naturlig del af kæben. Når implantatet er skruet fast, sættes en krone ovenpå, som er fremstillet til at passe præcis til de andre tænder i både udseende og form.

Mangler man flere tænder, kan disse erstattes af en implantatunderstøttet bro. Gælder det alle tænderne i overkæben eller underkæben, er der mulighed for at fremstille en fastsiddene fuldkæbebro hvor ganen er fri i overkæben eller en konventionel helprotese, der sættes fast ved hjælp af tryklåse på implantater. Dette giver mulighed for at forsyne fuldstændig tandløse individer med et helt nyt, naturtro tandsæt.

Hos Tandlægerne Skt. Anne Plads har vi bl.a. et samarbejde med flere klinisk tandtekniker i Odense, som fremstiller de bedste implantatretinerede proteser.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95