Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

tandlaege tarup

Tandlæge Tarup, Næsby & Dalum

Tandbehandlinger af høj kvalitet og med det nyeste udstyr

Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

Om os

Er du på udkig efter en tandlæge nær fx Tarup, Næsby, Dalum, Sanderum og Hunderup? Vi er klar til at byde dig velkommen i vores tandklinik i hjertet af Odense. Vi er en tandklinik, der består af et dygtigt og erfarent behandlerteam bl.a. med erfaring fra undervisning på Aarhus universitet og ansættelse ved Aarhus Universitetshospital, som udfører alle former for tandbehandlinger af højeste kvalitet.

Et kompetent team

Vores vision er at sikre vores patienter den mest optimale tandbehandling. Vores tandlæger deltager løbende i kurser, så vi har den sidste nye viden om morgendagens tandbehandling. Hos os vil du møde et samvittighedsfuldt behandlerteam der arbejder for, at give dig den bedste behandling, udført med omhu og perfektion.

Book tandlæge nær Tarup, Næsby & Dalum

Alle undersøgelser og behandlinger foregår i et roligt tempo med god dialog. Dette er med til at skabe tryghed omkring dit tandlægebesøg. Vi har sammensat vores team så alle er smilende og imødekommende, din tandbehandling hos os skal være en god oplevelse.

Tid til dialog

Som patient hos tandlægerne på Skt. Anne Plads er det vigtig for os, at du altid føler dig tryg og velinformeret. Derfor giver vi os god tid til at tale om dine forventninger og behov, så vi kan lære dig at kende og du os. På den måde kan vi i fællesskab bedst muligt værne om din tandsundhed, så dine tænder bevares gennem hele livet.

Smertefrihed

Uanset behandling foregår alt smertefrit. Der er ingen behandlinger, hvor det er nødvendigt at have smerter. Vi har både tiden, roen og ikke mindst kompetencen til at lægge en effektiv og smertefri lokalbedøvelse.

Hygiejne

God hygiejne er en vigtig faktor på tandklinikken. Derfor steriliserer vi alle vores instrumenter mellem hver behandling. Alt, hvad vi bruger på klinikken, er enten steriliseret eller engangsartikler. Denne meget vigtige procedure tjekkes dagligt for at sikre dig en optimal behandling.

Garanti

Vores garanti til dig er, at vi udfører vores arbejde med omhu og drager omsorg for hver enkelt patient. Vi sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde, og vi bakker vores faglige stolthed op med en særskilt garanti på behandlingerne. Dette aftales individuelt med den ansvarlige behandlende tandlæge, da dette kan variere fra behandling til behandling. Vi er en moderne tandlægeklinik i Odense, der betjener en lang række lokale patienter bl.a. fra nærområderne tæt på fx Tarup, Sanderum og Hunderup.

Tandlægerne på Sankt Anne Plads er en tandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Vi har fokus på faglig viden og udvikling


Central beliggenhed i Odenses største lægehus