Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

Ny patient

Ny patient

Vi tager godt hånd om dig og dine tænder

Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

Er du ny patient?

Vi vil gerne byde dig velkommen til tandlægerne på Skt. Anne Plads. Vi er et team af dygtige og erfarne tandlæger, der udfører alle former for tandbehandling af højeste kvalitet. Hos os vil du opleve et samvittighedsfuldt behandlerteam der arbejder for, at give dig den bedste behandling, udført med omhu og perfektion.

Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Dette er med til at skabe tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Vi vil gerne lære dig at kende

Første gang du kommer, bruger vi god tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Du vil blive modtaget af en af vores dygtige tandlæger, og vi sætter god tid af til, at vi kan tale om dine forventninger og behov. Vi lægger også vægt på, at du lærer os at kende. At vælge tandlæge er nemlig et spørgsmål om tillid og god kemi.

Hos os er du i trygge hænder

Ved besøget vil der være tid til at lave et grundigt tandeftersyn og drøfte de spørgsmål, du måtte have. Herved bliver du velinformeret om, hvordan tingene forløber, hvordan behandlingerne foregår, og hvad du kan forvente.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Og vores indbyrdes kommunikation skal være baseret på gensidig tillid.

Vi gør det nemt for dig

Vi vil gerne give dig en god oplevelse fra dit allerførste besøg hos os. Kom derfor gerne ti minutter før den aftalte tid, så der er god tid til, at du bliver godt modtaget, kan få udfyldt sundhedskema og registreret i vores journalsystem. Det er en fordel, hvis du medbringer gyldigt sygesikringsbevis.

I forbindelse med oprettelsen vil du blive bedt om at udfylde vores helbredsskema, så medbring derfor gerne medicinkort, hvis du har sådan et. Husk at oplyse, hvis du er medlem af "Sygesikringen danmark", for så kan indrapporteringen ske automatisk.

Du vil blive tilbudt automatisk indkald til regelmæssigt eftersyn, og du kan vælge mellem indkald via post, sms eller mail. Vi har mulighed for at sende en reminder på sms eller mail dagen før den aftalte tid, hvis det ønskes. Alternativt kan du også blive tilmeldt onlinebooking, så du selv kan finde den tid, der passer dig bedst.

Vi har mulighed for at rekvirere journal og gamle røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge. Giv os blot besked om, at du ønsker dette, så klarer vi resten.

Trappen er ingen hindring

Vi har elevator i ejendommen. Så er du gangbesværet, kan du nemt komme til og fra klinikken uden at skulle benytte trappen.

Se i øvrigt

Tandlægerne på Sankt Anne Plads er en tandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Vi har fokus på faglig viden og udvikling


Central beliggenhed i Odenses største lægehus