Ny patient

Vi tager godt hånd om dig og dine tænder

Er du ny patient?

Vi vil gerne byde dig velkommen til tandlægerne Skt. Anne Plads. Et moderne tandlæge- og specialtandlægecenter. Vi er et team af dygtige og erfarne tandlæger og en kæbekirurg, der udfører alle former for tandbehandling af højeste kvalitet. Hos os vil du opleve et samvittighedsfuldt behandlerteam der arbejder for, at give dig den bedste behandling, udført med omhu og perfektion.

Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Dette er med til at skabe tryghed omkring dit tandlægebesøg.

OBS: Som ny patient, er du nødsaget til at kontakte os telefonisk første gang, for at blive oprettet i vores system. Du kan derfor ikke booke online første gang.

Vi vil gerne lære dig at kende

Første gang du kommer, bruger vi god tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Du vil blive modtaget af en af vores dygtige tandlæger, og vi sætter god tid af til, at vi kan tale om dine forventninger og behov. Vi lægger også vægt på, at du lærer os at kende. At vælge tandlæge og specialtandlæge er nemlig et spørgsmål om tillid og god kemi.

Hos os er du i trygge hænder

Ved besøget vil der være tid til at lave et grundigt tandeftersyn og drøfte de spørgsmål, du måtte have. Herved bliver du velinformeret om, hvordan tingene forløber, hvordan behandlingerne foregår, og hvad du kan forvente.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling som din tandlæge Odense. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Og vores indbyrdes kommunikation skal være baseret på gensidig tillid.

Fantastisk god service. Man føler sig tryg og i gode hænder hele vejen.
Allan (Facebook-anmeldelse)

Absolut den bedste tandlæge jeg har haft.
– Michael (Facebook-anmeldelse)

Imødekommende og professionelt personale. Rigtig god service kan varmt anbefales! - Anders (Google-anmeldelse)

Jeg fik anbefalet Karen af en kollega. Hun gen-rodbehandlede den fortand, som min gamle tandlæge uden tøven ville hive ud, og jeg har ikke mærket den siden. Jeg har gladeligt kørt fra Strib til Odense for at få hendes/deres professionelle behandling i 6 år nu. De kan varmt anbefales!
- Lene R.H.

Fagligheden i denne klinik er EKSTREMT høj.
Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk) trådte Karen & co til. Det blev til mange timer i tandlægestolen, også aftener, men stædigheden og fagligheden i denne klinik var ikke til at tage fejl af. Der blev kæmpet til resultatet var på plads - og jeg kommer aldrig til at kunne takke nok for den professionelle behandling.
Rikke M. (Trustpilot-anmeldelse)

Har fået den bedste service, høj kvalitet, meget venligt personale. :-)
Kan helt klart anbefale Tandlægerne Skt. Anne, hvis man overvejer at skifte til en ny dygtig tandlæge i Odense.
Hjalmer (Google-anmeldelse)

Vi gør det nemt for dig

Vi vil gerne give dig en god oplevelse fra dit allerførste besøg hos os. Kom derfor gerne ti minutter før den aftalte tid, så der er god tid til, at du bliver godt modtaget, kan få udfyldt sundhedskema og registreret i vores journalsystem. Det er en fordel, hvis du medbringer gyldigt sygesikringsbevis.

I forbindelse med oprettelsen vil du blive bedt om at udfylde vores helbredsskema, så medbring derfor gerne medicinkort, hvis du har sådan et. Husk at oplyse, hvis du er medlem af "Sygesikringen danmark", for så kan indrapporteringen ske automatisk.

Du vil blive tilbudt automatisk indkald til regelmæssigt eftersyn, og du kan vælge mellem indkald via post, sms eller mail. Vi har mulighed for at sende en reminder på sms eller mail dagen før den aftalte tid, hvis det ønskes. Alternativt kan du også blive tilmeldt onlinebooking, så du selv kan finde den tid, der passer dig bedst.

Vi har mulighed for at rekvirere journal og gamle røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge. Giv os blot besked om, at du ønsker dette, så klarer vi resten. Er du imidlertid henvist fra din egen tandlæge til behandling hos vores specialtandlæge, kan du ikke blive fast patient på klinikken.

Trappen er ingen hindring

Vi har elevator i ejendommen. Så er du gangbesværet, kan du nemt komme til og fra klinikken uden at skulle benytte trappen.

Se i øvrigt

Tandlægerne Skt. Anne Plads er en tandlæge- og specialtandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Henvisningspraksis i tand-, mund- og kæbekirurgi


Central beliggenhed i Odenses største lægehus