Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

kosmetisk tandbehandling odense

Kosmetisk tandbehandling – tandblegning Odense

Få et flot og harmonisk smil

Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

Tandblegning Odense

Kosmetisk tandbehandling og tandblegning i Odense er populært. Kosmetisk tandbehandling gør en forskel for dit smil. Smukke tænder har i de senere år været mere i fokus, da mange ønsker et smukt smil uden misfarvninger. Book en tid og få et flot og professionelt resultat.

Er du en af dem, der sukker af misundelse, når du ser stjernernes smukke smil på den røde løber? Så er du ikke den eneste! At have skinnende, hvide tænder er et udtryk for, at man går op i at se sund og frisk ud, og der er intet som et blændende smil, der i den grad udstråler ultimativ skønhed, fra top til tå.

Med kosmetisk tandpleje er smukke smil ikke længere kun forbeholdt de rige og berømte, men noget alle kan få del i.

Kosmetisk tandbehandling Odense

Misfarvninger opstår oftest som resultat af stærkt farvede mad- og drikkevarer som fx kaffe, te og rødvin eller som bivirkning af en rodbehandling eller et traume på tanden. Hos Tandlægerne på Sankt Anne Plads tilbyder vi blegning af tænder i bedste kvalitet til både eksterne og interne misfarvninger.

Eksterne misfarvninger er dem, der skyldes udefrakommende faktorer, som fx farvestoffer fra mad og drikkevarer og interne misfarvninger kommer derimod, som navnet antyder, fra tandens indre. Interne misfarvninger kan fx opstå hvis en tand bliver udsat for et slag. Slaget kan være skyld i, at der opstår indre blødninger, som aflejres i tanden og dermed farver den mørkere. Misfarvninger kan mindskes med blegning.

Ekstern og intern tandblegning

Intern blegning er 100% smertefri og foregår ved, at vi lægger en blegegel i den rodbehandlede tand, som så skal udskiftes ugentligt, indtil vi har opnået den ønskede farve. Denne metode kan også bruges som alternativ til at få lavet en dyr krone, der dækker misfarvninger.

En ekstern blegning foregår ved, at du først kommer til en konsultation, hvor dine tænder vurderes, og hvor vi taler om dine ønsker samt behandlingsforløbet. Derefter tager vi et aftryk af dine tænder og fremstiller blegeskinner, som skal bruges ifm. behandlingen. Skinnerne får du med hjem sammen med blegegelen, som typisk skal bruges nogle timer hver dag i 7-14 dage.

På denne måde kan man lettest kontrollere, at du opnår den ønskede farvenuance. Derudover er det vigtigt, at du undgår stærkt farvede mad og drikkevarer i perioden, hvor blegningen udføres, og de efterfølgende dage.

Ønsker du tandblegningen udført på klinikken hos os, er dette naturligvis også en mulighed.

Er tandblegning farligt?

Tandblegning er ikke farligt, hvis du får det udført af en autoriseret tandlæge, men det er vigtigt at understrege, at tandblegning ikke er noget, man skal gøre ofte. Hver gang du bleger dine tænder, forsvinder en smule af tændernes emalje, som aldrig kommer tilbage igen.

Som udgangspunkt anbefaler vi ikke, at unge under 18 år får bleget deres tænder, da det generelt først er senere i livet, man oplever reelle problemer med misfarvede tænder.

Tandæstetik

Ansigtet, smilet, tænderne - vi ser på helheden, som kan rettes til med plastarbejder, facader eller kroner.

Det er vigtigt, at:

  • Biddet fungerer problemfrit.
  • Tænderne er i harmoni med ansigt og smil.
  • Tænder og tandkød danner en smuk og sund helhed.
  • Behandlingen som helhed er biologisk skånsom.
  • Den gode cirkel starter - et smukt smil begynder med en sund mund.
  • Når tænderne gøres pænere, bliver smilet pænere. Et smukt smil ændrer ansigtsudtrykket, så mennesket bag smilet får mere selvtillid og en bedre udstråling.

Plastarbejder & tandmellemrum

Diastema er et stort mellemrum mellem dine fortænder, hvilket blikket hurtigt fanger.

Mellemrummet kan lukkes af ved enten at bygge plast på dine tænder, så de derved gøres bredere, eller ved hjælp af facader eller kroner.

Knæk og slitage på tænder kan nu udbedres med nye stærke og fleksible plastmaterialer. Løsningen er prisbillig og langtidsholdbar - dog ikke så langtidsholdbar som facader og langt fra så holdbar som kroner, broer og proteser. Plast kan indfarves så det til fuldkommenhed matcher de omkringsiddende tænder - og ved blegning af dine tænder kan plast enkelt og billigt udskiftes, så den matcher dine hvidere tænder.

Tandlægerne på Sankt Anne Plads er en tandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Vi har fokus på faglig viden og udvikling


Central beliggenhed i Odenses største lægehus