Tandlæge Tarup

Er du på udkig efter en ny tandlæge nær Tarup?

Det er sjældent, at man beholder den samme tandlæge hele livet. Måske flytter man, måske lukker ens klinik, eller måske lever ens tandlæge bare ikke op til de krav man sætter til plejen af ens tandsundhed. Står du i den situation, at du skal finde en ny tandlæge nær Tarup, enten fordi du bor eller arbejder der, står vi hos Tandlægerne på Skt. Anne Pladsklar til at byde dig velkommen. Vi er en moderne tandlægeklinik, der er åben for patienttilgang for patienter fra Tarup, Dalum, Næsby og alle de andre byer nær Odense, hvor vi har adresse.

Ny patient hos Tandlægerne på Skt. Anne Plads

Som klinik lægger vi stor vægt på at byde nye patienter ordentligt velkommen. Vi sætter god tid af til at lære dig at kende ved dit første besøg, da vi på denne måde skaber det bedste udgangspunkt for et godt og tæt samarbejde. Når du besøger vores tandlægeklinik nær Tarup for første gang, beder vi dig komme omkring 10 minutter før din tid, da vi så har mulighed til at tilføje dig i vores system.

Vores personale

Vores tandteam består af et hold af erfarne behandlere, der omfatter tre tandlæger, en tandplejer og to klinikassistenter. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at overlade din tandsundhed i vores hænder, og derfor bliver du tilknyttet en fast tandlæge, der kender din historie og dine behov. Dialog og åbenhed er nøglen til et behageligt samarbejde, og vi gør os umage med at sætte dig ind i behandlingen, inden vi udfører den. Dette er særligt rart for nervøse patienter, da de undgår at ligge i uvished og svede i tandlægestolen. Vi har stor erfaring med håndtering af tandlægeskræk, og hjælper dig gerne med tips og tricks til hvordan du kan overvinde din frygt.   

Vores behandlinger

I vores klinik nær Tarup tilbyder vi alle tænkelige behandlinger, lige fra almindelige tandrensninger til avancerede kosmetiske behandlinger. For en fuld liste over vores behandlingstilbud, klik her. Fælles for alle vores behandlinger er dog et fokus på smertefrihed. Ingen patienter skal opleve smerte, og derfor tilbyder vi effektiv lokalbedøvelse til de patienter, der ønsker dette.

Sådan finder du vores klinik nær Tarup

Vi har adresse på Skt. Anne Plads 2, 2. sal, 5000 Odense C, en central adresse der gør det let for vores patienter fra de omkringliggende byer som fx Tarup at passe et besøg ind i deres hverdag, fx før eller efter arbejde. Kommer du fra Tarup centrum er der under et kvarter, til du kan træde ind i vores klinik. Tag fx bilen eller bus 22 mod Tornbjerg, der stopper ved OBC Plads D, hvorfra der kun er ét minuts gang til vores dør. Er du dårligt gående, har vi en elevator i bygningen, som du er fri til at benytte.

Når du er på udkig efter en ny tandlæge nær Tarup, håber vi derfor, at du vil tænke på os. Har du spørgsmål, eller vil du bestille tid til dit første tjek, er du velkommen til at kontakte os for mere information.    

Effektiv behandling i trygge rammer
- til en fair pris!

Kontakt

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
Tlf: 66128695
info@tandlaegernesanktanne.dk

Åbningstider

8.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
8.00 – 15.00 Onsdag
8.30 – 18.00 Torsdag
8.00 – 15.00 Fredag

Find os