Tandlæge Næsby

Den daglige tandpleje i hjemmet, bestående af tandbørstning og tandtråd, er en af de vigtigste bestanddele i en god og sund mund- og tandhygiejne. Mindst lige så vigtigt er det dog, at man husker at møde op til de regelmæssige tjek hos tandlægen. Er du på udkig efter en kompetent tandlæge nær Næsby, der kan minde dig om, hvornår det er tid til et tjek, står vi hos Tandlægerne på Skt. Anne Plads klar til at byde dig velkommen som ny patient.

Vores fokus

Vi er en moderne tandlægeklinik i Odense, der betjener en lang række lokale patienter fra de omkringliggende byer som fx Næsby, Dalum og Tarup. Vores team består af tre tandlæger, en tandplejer og to klinikassistenter, der alle arbejder på at give dig en behagelig oplevelse – uanset behandling. Som ny patient hos os tager vi os god tid til at lære dig at kende, så vi kan tilbyde den behandling, der passer bedst til dine personlige ønsker og behov.

Som klinik har vi særligt fokus på smertefri behandling, så ingen patienter skal lide overlast. Vi tager os god tid til at forklare vores behandlinger, inden vi påbegynder dem, og tilbyder effektiv bedøvelse til dem der ønsker det. Dette tilbud retter sig særligt mod patienter med tandlægeskræk, en patientgruppe vi har stor erfaring med.

Stort udbud af behandlinger

I vores klinik nær Næsby tilbyder vi et stort udbud af behandlinger. Vi foretager både forebyggende behandlinger, som fx tandrensninger, og større indgreb, som fx fjernelse af visdomstænder og rekonstruktion af ødelagte tænder. For en fuld oversigt over vores behandlingstilbud, klik her. Alt vores arbejde overholder selvfølgelig de etiske regler fremsat af Tandlægeforeningen, som vi er medlem af.

Besøg vores tandlægeklinik nær Næsby

Når du har behov for en professionel og omsorgsfuld tandlæge nær Næsby, håber vi, at du vil tænke på os. Du finder vores klinik på Skt. Anne Plads 2, 2. sal, 5000 Odense C, en adresse der gør det let for vores mange patienter fra de omkringliggende byer at passe et besøg ind i deres travle hverdag. Kommer du i bil fra Næsby centrum, kan du være i vores klinik på lige over 10 minutter, og benytter du dig af det offentlige, går bus 191 mod Odense stort set lige til døren.

Vil du vide mere om vores klinik, er du velkommen til at kontakte os eller slå et smut forbi vores klinik. Vi ser frem til at se dig til din første tid – kom gerne i god tid, så vi kan lære dig at kende og tilføje dig i vores system.


Tandlægerne på Skt. Anne PladsTandlægerne på Skt. Anne Plads

Effektiv behandling i trygge rammer
- til en fair pris!

Kontakt

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
Tlf: 66128695
info@tandlaegernesanktanne.dk

Åbningstider

8.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
8.00 – 15.00 Onsdag
8.30 – 18.00 Torsdag
8.00 – 15.00 Fredag

Find os