Tandlæge Dalum

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at skifte tandlæge. Hvad end din er, står vi hos Tandlægerne på Skt. Anne Plads klar til at byde dig velkommen som ny patient, når du skal finde en lokal tandlæge nær Dalum. Vi er en moderne tandlægepraksis med adresse i Odense, blot ti minutter fra Dalum, og vi glæder os til at se dig til din første konsultation i vores hyggelige lokaler.

Hvem er vi?

Vi er et team af tre tandlæger, en tandplejer og to klinikassistenter, der arbejder sammen om at sikre vores patienters mund- og tandsundhed gennem forebyggende behandlinger og korrigerende indgreb. I vores arbejde lægger vi stor vægt på at etablere et behageligt og tæt samarbejde med vores mange lokale patienter fra byer som Dalum, Næsby, Tarup og alle de andre byer omkring Odense. Vi tager os god tid til at lære nye patienter at kende, og en af fordelene ved at vælge os som tandlæge er den tid vi afsætter til dialog og spørgsmål, så vi kan skabe en god relation patient og tandlæge imellem.

Når du møder op til din første tid som ny patient anbefaler vi, at du kommer i god tid, så vi lige kan lære dig at kende og få ført dine informationer over i vores system.

Hvad kan vi?

En anden fordel er, at vi tilbyder alle behandlinger under ét tag i vores tandlægeklinik nær Dalum, så du slipper for at blive sendt fra sted til sted, når du skal have foretaget en behandling. Vi tager os af både standardbehandlinger som tandrensninger og større, mere indviklede indgreb som fx tandregulering eller fjernelse af visdomstænder.

Find vej til vores klinik nær Dalum

Står du i den situation, at du skal finde dig en ny tandlæge nær Dalum, håber vi, at du vil tænke på os. Vores klinik ligger centralt i Odense, og vi har elevator i bygningen, så du ikke skal bekymre dig om trapperne, hvis du er dårligt gående. Benytter du dig af offentlig transport fra Dalum, går bus 52 mod Bullerup til OBC Plads D, hvorfra der kun er ét minut på gåben, til vi kan byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige klinik på Skt. Anne Plads 2, 2. sal, 5000 Odense C.

Vi er åben for patienttilgang, så kontakt os i dag, så sørger vi for at overføre dine journaler, så vi kan påbegynde vores arbejde.

Effektiv behandling i trygge rammer
- til en fair pris!

Kontakt

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
Tlf: 66128695
info@tandlaegernesanktanne.dk

Åbningstider

8.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
8.00 – 15.00 Onsdag
8.30 – 18.00 Torsdag
8.00 – 15.00 Fredag

Find os