Tandkroner & -broer

Holdbar og æstetisk tandbeskyttelse. Tandlægerne Skt. Anne Plads tilbyder tandkroner og tandbroer i Odense, der kan holde i mange år.

Se priserBook en tid

Nyhed! Ny Cerec Kronebehandling Læs mere her

Flot & holdbar tandkrone

Tandkroner bliver skabt ved hjælp af moderne teknologi, så de kommer til at ligne de andre tænder og føles naturlige. Vi benytter vores dygtige lokale tekniker i Odense, som laver allergivenlige og æstetisk smukke kroner af den bedste kvalitet. Kroner kan fremstilles i flere forskellige materialer, hvoraf de mest udbredte er rent porcelæn, en blanding af metal og porcelæn eller guld. Guld er klart det stærkeste materiale, men de fleste foretrækker dog porcelæn, da dette rent kosmetisk passer bedst til de andre tænder, og derfor giver et mere diskret og æstetisk resultat.

Kronebehandling benyttes, hvis det ikke længere er muligt at redde en tand med en fyldning, hvis den er rodbehandlet eller hvis der er overhængende fare for at tanden knækker. En krone giver et utroligt holdbart resultat, som samtidig er kosmetisk smukt, hvilket gør kronebehandlingen til et populært valg.

Er du tilbage vendende patient hos Tandlægerne Skt. Anne Plads, vil vi løbende vejlede og rådgive dig i den mest optimale behandling for dig. Ønsker du at blive patient hos os, med henblik på at få en tandbro eller tandkrone, kan du med fordel ringe til klinikken på tlf. 66 12 86 95 og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

Sådan foregår en kronebehandling

Hvis vi vurderer, at du vil have gavn af en kronebehandling, for at beskytte eller genskabe en tand, er det første vi gør at slibe den pågældende tand til og derefter tage et aftryk af den, så vi kan fremstille en midlertidig krone. Herefter sender vi aftrykket til en lokal dansk tekniker, som vi har et tæt dagligt samarbejde med. Teknikeren bruger aftrykket til at fremstille en gipsmodel.

Ud fra denne model opmoduleres og fremstilles en krone, der passer præcis til dig og dine andre tænder. Når tanden passer i både form og farve sætter vi den fast med et tyndt lag cement, der limer kronen grundigt fast på den oprindelige tand.

Mange tror, at man for at få en krone på skal have tanden rodbehandlet, hvilket ikke er rigtigt. Man kan fint sætte en krone på en tand og undgå rodbehandling. Til gengæld er det på sigt nødvendigt at rodbehandle ca. 10% af de tænder, som får påsat en krone, det er som oftest fordi, det er meget beskadigede tænder som undergår denne behandling.

En krone holder, hvis du er heldig, hele livet, og er derfor, på længere sigt, en utrolig fornuftig investering. En krone hverken knækker eller revner, og den bevarer både den ideelle form og tyggeevne i årene, der kommer. Du kan gøre dit til at forlænge holdbarheden af dine tandkroner ved at være omhyggelig med din tandbørstning, bruge tandtråd og tandstikker samt komme til de regelmæssige eftersyn hos din tandlæge.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95