Tandblegning Odense


Er du en af dem, der sukker af misundelse, når du ser stjernernes smukke smil på den røde løber? Så er du ikke den eneste!

Der er gennem de senere år blevet sat mere og mere fokus på smukke tænder. At have skinnende, hvide tænder er et udtryk for, at man går op i at se sund og frisk ud, og der er intet som et blændende smil, der i den grad udstråler ultimativ skønhed, fra top til tå.

Alle fortjener et smukt smil, og med professionel tandblegning er dette nu muligt. Smukke smil er ikke længere forbeholdt de rige og berømte, men er derimod noget som alle kan få del i.

Ekstern og intern blegning

Misfarvninger opstår oftest som resultat af stærkt farvede mad- og drikkevarer som fx kaffe, the og rødvin eller som bivirkning af en rodbehandling eller et traume på tanden. Hos Tandlægerne på Skt. Anne Plads tilbyder vi tandblegning af bedste kvalitet til både eksterne og interne misfarvninger.

Eksterne misfarvninger er dem, der skyldes udefrakommende faktorer, som fx farvestoffer fra mad og drikkevarer og interne misfarvninger kommer derimod, som navnet antyder, fra tandens indre. Interne misfarvninger kan fx opstå hvis en tand bliver udsat for et slag. Slaget kan være skyld i, at der opstår indre blødninger, som aflejres i tanden og dermed farver den mørkere.

Intern blegning er 100% smertefri og foregår ved, at vi lægger en blegegel i den rodbehandlede tand, som så skal udskiftes ugentligt, indtil vi har opnået den ønskede farve. Denne metode kan også bruges som alternativ til at få lavet en dyr krone, der dækker misfarvninger.

En ekstern blegning foregår ved at du først kommer til en konsultation hvor dine tænder vurderes og hvor vi taler om dine ønsker samt behandlingsforløbet. Derefter tager vi et aftryk af dine tænder og fremstiller blegeskinner, som skal bruges ifm. behandlingen. Skinnerne får du med hjem sammen med blegegelen, som typisk skal bruges nogle timer hver dag i 7-14 dage.

På denne måde kan man lettest kontrollere, at du opnår den ønskede farvenuance. Derudover er det vigtigt, at du undgår stærkt farvede mad og drikkevarer i perioden hvor blegningen udføres og de efterfølgende dage.

Ønsker du tandblegningen udført på klinikken hos os, er dette naturligvis også en mulighed.

Er tandblegning farligt?

Tandblegning er ikke farligt, hvis du får det udført af en autoriseret tandlæge, men det er dog vigtigt at understrege, at tandblegning ikke er noget man skal gøre ofte. Hver gang du bleger dine tænder, forsvinder en smule af tændernes emalje, som aldrig kommer tilbage igen.

Som udgangspunkt anbefaler vi ikke, at unge under 18 år får bleget deres tænder, da det generelt først er senere i livet, man oplever reelle problemer med misfarvede tænder.

Effektiv behandling i trygge rammer
- til en fair pris!

Kontakt

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
Tlf: 66128695
info@tandlaegernesanktanne.dk

Åbningstider

8.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
8.00 – 15.00 Onsdag
8.30 – 18.00 Torsdag
8.00 – 15.00 Fredag

Find os