Tandplejer

Tandplejerens funktion

Tandplejeren yder en individuel, omhyggelig og forebyggende behandling og instruerer i optimal pleje af tandsættet. Langt størstedelen af moderne tandlægeklinikker benytter sig i dag af tandplejerens kompetencer.

Man kan sammenligne tandplejerens funktion og uddannelsesniveau med sygeplejerskerne hos den almene praktiserende læge.

Tandplejer

Ann-Mona Mathiesen

Ann-Mona er en erfaren og kompetent tandplejer, som har været ansat i privat praksis i Odense igennem 28 år. Ann-Mona har en professionsbacheloruddannelse fra skolen for tandplejere ved Københavns Universitet, som hun afsluttede i 1985. Hun er først og fremmest specialist i at udføre regelmæssige eftersyn samt forebyggelse af sygdomme i tænder og mund.

Ann-Mona indgår i et fast samarbejde med specialtandlæge Karen Juel Nissen og klinikkens øvrige tandlæger omkring undersøgelse og behandling af klinikkens patienter. Endvidere har Ann-Mona autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Hun har mange trofaste patienter, som har haft stor glæde af hendes arbejde gennem de sidste mange år.

Desuden går hun regelmæssigt på efteruddannelseskurser, hvor hun holder sin viden om tandpleje opdateret. Ann-Mona er en glad og udadvendt person, som holder af et aktivt fritidsliv med cykling og løb.

Tandlægerne Skt. Anne Plads er en tandlæge- og specialtandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Henvisningspraksis i tand-, mund- og kæbekirurgi


Central beliggenhed i Odenses største lægehus