Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

Tandplejer

Tandplejer

Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

Tandplejerens funktion

Tandplejeren yder en individuel, omhyggelig og forebyggende behandling og instruerer i optimal pleje af tandsættet. Langt størstedelen af moderne tandlægeklinikker benytter sig i dag af tandplejerens kompetencer.

Man kan sammenligne tandplejerens funktion og uddannelsesniveau med sygeplejerskerne hos den almene praktiserende læge.

Tandplejer

Katharina Fried Bøgelund

Katharina Fried Bøgelund blev uddannet tandplejer fra tandlægeskolen i Århus i 2002. Hun har siden været ansat i privat praksis i Aarhus, Tommerup, og Odense. Katharina går meget op i sit job som tandplejer. Det er vigtigt for hende, at patienten er i fokus, og at hun skaber tryghed ifm. besøget på klinikken.

Tandpleje er for Katharina lig med forebyggelse. Forebyggelse af huller i tænderne, forebyggelse af parodontitis og forebyggelse af tandtab. Et godt samarbejde mellem tandplejer og patient er vigtigt for at tænderne holdes sunde hele livet.

Katharina er blandt andet uddannet til at lave tandeftersyn med henblik på forebyggende behandling og tandsundhed. Derudover foregår hendes daglige arbejde i tæt samarbejde med tandlægen omkring hver enkelt patient. I 2018 tog Katharina en diplomuddannelse i parodontologi ved Aarhus tandlægeskole, for at dygtiggøre sig yderligere indenfor behandling af og viden omkring parodontitis. Du er således i de bedste hænder hvad angår tandeftersyn og behandling hos Katharina.

Tandlægerne på Sankt Anne Plads er en tandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Vi har fokus på faglig viden og udvikling


Central beliggenhed i Odenses største lægehus