Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

Tandlæger

Tryghed og tid til dialog

Tandlæger

Vi har åbent!

Du kan fortsat trygt gå til tandlæge som tidligere ifølge sundhedsstyrelsen.

Vi følger strenge hygiejniske retningslinjer.

Klinikejer Karen Juel Nissen

Grundighed og nærvær er den oplevelse jeg ønsker, at give vores patienter når de besøger klinikken. Jeg sætter en faglig stolthed i at lave det teknisk bedste tandlægearbejde. Derfor bruger jeg også meget tid på at deltage i kurser og study groups uden for arbejdstiden, så vi som klinik kan tilbyde den bedste evidensbaserede tandbehandling.

I mit arbejde tager jeg afsæt i Tandlægeforeningens etiske regelsæt, om information og grundig vejledning omkring behandlingsmuligheder. Jeg vægter, at vi har en løbende kommunikation omkring dit behandlingsforløb, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser, når vi afslutter behandlingen som aftalt. Vi er først tilfredse når du er tilfreds.

Tandlæge & klinikejer

Stor viden om Tand-, Mund og Kæbekirurgi

Karen Juel Nissen er uddannet tandlæge i 2009 fra Københavns Universitet og vandt samme år en skandinavisk konkurrence i æstetisk plastbehandling. Karen har været klinikejer af Tandlægerne Skt. Anne Plads siden 2011. Ved siden af sit arbejde på Skt. Anne Plads har Karen lavet et forskningsprojekt i samarbejde med Aalborg Universitetshospital. I 2016 påbegyndte Karen den 5-årige uddannelse til specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi ved Aarhus Universitetshospital. I forbindelse med sin specialistuddannelse har hun undervist ved Aarhus Universitet og arbejdet på Aarhus, Aalborg og Odense Universitetshospital. Karen har i dag en stor viden om implantatbehandling, sygdomme i kæberne, kæbeledsproblemer og slimhindeforandringer.

Tandlæge

Tandlæge Mette Mie Kristensen

Mette Mie Wortenskjold Kristensen blev færdiguddannet som tandlæge på Københavns Universitet i juni 2013. Hun har siden august 2013 arbejdet på en privat tandklinik i Nyborg og dels været ansat i Nyborg kommunale tandpleje. I september 2016 startede Mette her på klinikken og er stadig ansat 2 dage om ugen Børnetandplejen.

Jeg går højt op i at alle patienter får en god og tryg behandling og gør meget ud af informere og forklare både forud for behandling og under behandling. Jeg er kvalitetsbevidst og sætter en stor ære i at udføre tandarbejdet grundigt.

Tandlæge

Tandlæge Jane Tang-Pedersen

Den 1. april 2016 bød vi Jane Tang-Pedersen velkommen på klinikken. Jane er uddannet cand.odont. (tandlæge) fra Aarhus Universitet i 2002. Efter afsluttet uddannelse blev Jane ansat i privat praksis i Esbjerg og sidenhen 10 år i Odense. Igennem disse år har Jane høstet stor erfaring og favner derfor tandlægefagets mange facetter med stor rutine og et godt overblik.

Jane er en positiv og behagelig person, som med sit imødekommende væsen forholder sig nøgternt til de opgaver, hun møder i sit daglige virke på klinikken. Da Jane er meget informativ overfor de patienter, hun behandler, sikrer hun således en god dialog.

Tandlæge

Tandlæge Julie Tårnhøj

Julie Gottlieb Taarnhøj Knudsen blev færdiguddannet tandlæge fra Aarhus Universitet i 2014. Hun har siden 2015 været ansat ved Tandlægerne Skt. Anne Plads i Odense og arbejder desuden i den kommunale tandpleje på Nordfyn. Julie er sød og smilende. Hun er meget omhyggelig med sit arbejde og er god til at få patienterne til at slappe af. Det er vigtigt for hende at patienterne føler sig trygge. Hendes fokus er på kvalitet og grundighed, at lytte til patienterne, og sørge for at behandlingerne lever op til deres ønsker og forventninger.

Tandlægerne på Sankt Anne Plads er en tandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Vi har fokus på faglig viden og udvikling


Central beliggenhed i Odenses største lægehus