Tryghed og tid til dialog

Tandlæge og Specialtandlæge

Klinikejer Karen Juel Nissen

Grundighed og nærvær er den oplevelse jeg ønsker, at give vores patienter når de besøger klinikken. Jeg sætter en faglig stolthed i at lave det teknisk bedste tandlægearbejde. Derfor har jeg også uddannet mig til specialtandlæg, holder mig opdateret i litteraturen og via mit arbejde på universitetshospitalet, så vi som klinik kan tilbyde den bedste evidensbaserede tandbehandling.

I mit arbejde tager jeg afsæt i Tandlægeforeningens etiske regelsæt, om information og grundig vejledning omkring behandlingsmuligheder. Jeg vægter, at vi har en løbende kommunikation omkring dit behandlingsforløb, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser, når vi afslutter behandlingen som aftalt. Vi er først tilfredse når du er tilfreds.

Specialtandlæge & klinikejer

Specialtandlæge i Tand-, Mund og Kæbekirurgi

Karen Juel Nissen er uddannet specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi fra Aarhus Universitetshospital. Karen har været klinikejer af Tandlægerne Skt. Anne Plads siden 2011. Ved siden af sit arbejde på Skt. Anne Plads er Karen ansat som specialtandlæge ved kæbekirurgisk afdeling på Odense Universitetshospital. Under sin videreuddannelse har Karen lavet et forskningsprojekt i samarbejde med Aalborg Universitetshospital og undervist ved Aarhus Universitet. Karen har i dag en stor viden om implantatbehandling, sygdomme i kæberne, behandling af medicinsk kompromitterede patienter kæbeledsproblemer og slimhindeforandringer.

Link til artikler:
Tandlægebladet.dk
PubMed.gov

Tandlæge

Tandlæge Mette Mie Kristensen

Mette Mie Wortenskjold Kristensen blev færdiguddannet som tandlæge på Københavns Universitet i juni 2013. Hun har siden august 2013 arbejdet på en privat tandklinik i Nyborg og dels været ansat i Nyborg kommunale tandpleje. I september 2016 startede Mette her på klinikken og er stadig ansat 2 dage om ugen Børnetandplejen.

Jeg går højt op i at alle patienter får en god og tryg behandling og gør meget ud af informere og forklare både forud for behandling og under behandling. Jeg er kvalitetsbevidst og sætter en stor ære i at udføre tandarbejdet grundigt.

Tandlæge

Tandlæge Jane Tang-Pedersen

Den 1. april 2016 bød vi Jane Tang-Pedersen velkommen på klinikken. Jane er uddannet cand.odont. (tandlæge) fra Aarhus Universitet i 2002. Efter afsluttet uddannelse blev Jane ansat i privat praksis i Esbjerg og sidenhen 10 år i Odense. Igennem disse år har Jane høstet stor erfaring og favner derfor tandlægefagets mange facetter med stor rutine og et godt overblik.

Jane er en positiv og behagelig person, som med sit imødekommende væsen forholder sig nøgternt til de opgaver, hun møder i sit daglige virke på klinikken. Da Jane er meget informativ overfor de patienter, hun behandler, sikrer hun således en god dialog.

Tandlæge

Tandlæge Julie Tårnhøj

Julie Gottlieb Taarnhøj Knudsen blev færdiguddannet tandlæge fra Aarhus Universitet i 2014. Hun har siden 2015 været ansat ved Tandlægerne Skt. Anne Plads i Odense og arbejder desuden i den kommunale tandpleje på Nordfyn. Julie er sød og smilende. Hun er meget omhyggelig med sit arbejde og er god til at få patienterne til at slappe af. Det er vigtigt for hende at patienterne føler sig trygge. Hendes fokus er på kvalitet og grundighed, at lytte til patienterne, og sørge for at behandlingerne lever op til deres ønsker og forventninger.

Tandlægerne Skt. Anne Plads er en tandlæge- og specialtandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Henvisningspraksis i tand-, mund- og kæbekirurgi


Central beliggenhed i Odenses største lægehus