Om os


Skt. Anne Plads Tandlægerne

Vi er en tandklinik, der består af et dygtigt og erfarent behandlerteam, som udfører alle former for tandbehandling af højeste kvalitet.

Vores vision er at sikre vores patienter den mest optimale tandbehandling. Derfor benytter vi det nyeste udstyr og de bedste materialer. Vores tandlæger deltager løbende i kurser, så vi har den sidste nye viden omkring morgendagens tandbehandling. Alle undersøgelser og behandlinger foregår i et roligt tempo med god dialog.

Dette er med til at skabe tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Smertefrihed

Uanset behandling foregår alt smertefrit. Der er ingen behandlinger, hvor det er nødvendigt at have smerter. Vi har både tiden, roen og ikke mindst kompetencen til at lægge en effektiv og smertefri lokalbedøvelse.

Tid til dialog

Som patient hos tandlægerne på Skt. Anne Plads er det vigtig for os, at du altid føler dig tryg og velinformeret. Derfor giver vi os god til til at snakke om dine forventninger og behov, så vi kan lære dig at kende og du os. På den måde kan vi i fællesskab bedst muligt værne om din tandsundhed, så dine tænder bevares gennem hele livet.

Vi har sammensat vores team så alle er smilende og imødekommende, din tandbehandling hos os skal være en god oplevelse.

Hygiejne

God hygiejne er en vigtig faktor på tandklinikken. Derfor steriliserer vi alle vores instrumenter mellem hver behandling. Alt, hvad vi bruger på klinikken, er enten steriliseret eller engangsartikler. Denne meget vigtige procedure checkes dagligt for at sikre dig en optimal behandling.

Garanti

Vores garanti til dig er, at vi udfører vores arbejde med omhu og drager omsorg for hver enkelt patient. Vi sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde, og vi bakker vores faglige stolthed op med en særskilt garanti på behandlingerne. Dette aftales individuelt med den ansvarlige behandlende tandlæge, da dette kan variere fra behandling til behandling.

bue-og-trae

Effektiv behandling i trygge rammer
- til en fair pris!

Kontakt

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
Tlf: 66128695
info@tandlaegernesanktanne.dk

Åbningstider

8.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
8.00 – 15.00 Onsdag
8.30 – 18.00 Torsdag
8.00 – 15.00 Fredag

Find os