Din første tid hos tandlægen

Når du booker din første tid, er det vigtigt, at du gør opmærksom på, at du er ny patient. Så sørger vi for at overføre din journal fra din tidligere tandlæge og oprette dig som patient i vores system.

OBS: Som ny patient, er du nødsaget til at kontakte os telefonisk første gang, for at blive oprettet i vores system. Du kan derfor ikke booke online første gang.

Se priserBook en tid
Klinikken holder sommerferie i uge 30 & 31

Når du møder op første gang

Når du møder op i vores klinik, gør vi os umage for at lære dig at kende, så vi kan skabe grundlag for et behageligt samarbejde. Mød gerne op 10 minutter før tid til din første konsultation, så vi har god tid til at byde dig ordentligt velkommen.

Effektive behandlinger til en pris alle kan betale

Henvisningspraksis i tand- mund- og kæbekirurgi

Centralt beliggenhed i Odenses største lægehus

De efterfølgende tider

Når du er færdig med din første konsultation, finder vi sammen ud af, hvordan du ønsker at blive indkaldt fremadrettet. Alt efter om du er rød, gul eller grøn patient, vil du blive indkaldt til tjek hvert kvarte, halve eller hele år. Vi kan tilbyde at indkalde dig over mail, sms eller via post, hvis du ønsker det.

Ønsker du at vide mere om at være ny patient hos os, kan du læse mere her eller kontakte os allerede i dag, så vi kan finde en tid til dig.

Vi har fokus på faglig viden og udvikling

Der er slet ikke plads nok her på Trust Pilot til at udtrykke min begejstring for Karen Juel Nissen og hendes personale. Da alle andre havde givet op på min sag (der skyldtes en anden aktørs sjusk)...
- Rikke Merton
Kvalitet og høj service. Blev godt taget imod af det venlige personale. Selve tandlægearbejdet var af høj kvalitet og jeg har været meget glad for den behandling jeg har fået. Kan helt klart anbefale...
- Hjalmer
Imødekommende og professionelt personal. Rigtig god service kan varmt anbefales!
- Anders
God og meget behagelig service/behandling
- Niclas Kalnæs

Kontakt os i dag

Leder du efter en god tandlæge og kæbekirurg i Odense, og ønsker du at høre nærmere om vores klinik og behandlinger? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 66 12 86 95.

Du kan også altid skrive til os via mail på info@tandlaegernesanktanne.dk eller i formularen overfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book en tid

66 12 86 95