Din første tid hos tandlægen

Din første konsultation

Når du booker din første tid

Når du booker din første tid, er det vigtigt, at du gør opmærksom på, at du er ny patient. Så sørger vi for at overføre din journal fra din tidligere tandlæge og oprette dig som patient i vores system.

OBS: Som ny patient, er du nødsaget til at kontakte os telefonisk første gang, for at blive oprettet i vores system. Du kan derfor ikke booke online første gang.

Når du møder op første gang

Når du møder op i vores klinik, gør vi os umage for at lære dig at kende, så vi kan skabe grundlag for et behageligt samarbejde. Mød gerne op 10 minutter før tid til din første konsultation, så vi har god tid til at byde dig ordentligt velkommen.

De efterfølgende tider

Når du er færdig med din første konsultation, finder vi sammen ud af, hvordan du ønsker at blive indkaldt fremadrettet. Alt efter om du er rød, gul eller grøn patient, vil du blive indkaldt til tjek hvert kvarte, halve eller hele år. Vi kan tilbyde at indkalde dig over mail, sms eller via post, hvis du ønsker det.

Ønsker du at vide mere om at være ny patient hos os, kan du læse mere her eller kontakte os allerede i dag, så vi kan finde en tid til dig.

Tandlægerne Skt. Anne Plads er en tandlæge- og specialtandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Henvisningspraksis i tand-, mund- og kæbekirurgi


Central beliggenhed i Odenses største lægehus