Nu er der ingen undskyldning for at skippe tandlægebesøget

Regelmæssige tandtjek er vejen frem

Mange danskere, særligt studerende på SU, vælger tandlægebesøgene fra på grund af en stram økonomi. Selvom vi som tandlæger gør alt hvad vi kan for at overbevise disse mennesker om, at det på længere sigt langt bedre kan betale sig at forebygge jævnligt end at behandle når det går galt, er det desværre ikke altid nok. Mange patienter vil derfor opdage, at det kan blive en dyr affære, hvis man venter med at gå til tandlægen, til man oplever smerter i stedet for at møde op til de regelmæssige tandtjek.

Få indflydelse på prisniveauet af dit tandlægebesøg

Af denne grund har vi hos Tandlægerne Skt. Anne Plads valgt at sætte fokus på økonomien i et tandlægebesøg og på denne måde gøre det muligt for unge, og andre med en stram økonomi, selv at få indflydelse på hvor meget de vil af med ved et tandlægebesøg. Selvfølgelig er priserne på mange af de behandlinger vi tilbyder fastlagt af Sygesikringsoverenskomsten, men de behandlinger vi selv fastlægger prisen på, tilbyder vi i to prisklasser, så der er noget for alle pengepunge. Vi tager os tid til at give dig et prisoverslag på din behandling, så du selv kan beslutte, hvilken løsning der er den rette for dig.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Det skal dog understreges, at der ikke er tale om en “billig” og en “god” løsning i vores klinik. Vi kan stå inde for begge løsninger, men ønsker at tilbyde et billigere alternativ, så alle får mulighed for at opretholde et sundt tandsæt, uanset økonomi. Det synes vi er fair. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten. Selvom vi tilbyder prisvenlige behandlinger, kan du trygt stole på, at vi hos Tandlægerne Skt. Anne Plads altid udfører tandlægearbejde, der lever op til alle gældende krav og standarder.

Vil du høre mere om hvilke forskellige løsninger vi tilbyder og til hvilke priser, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 86 95 eller gennem den kontaktformular du finder her på siden.

Effektiv behandling i trygge rammer
- til en fair pris!

Kontakt

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
Tlf: 66128695
info@tandlaegernesanktanne.dk

Åbningstider

8.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
8.00 – 15.00 Onsdag
8.30 – 18.00 Torsdag
8.00 – 15.00 Fredag

Find os