Din første tid hos en ny tandlæge

Når du skal finde en ny tandlæge

Er du flyttet så langt væk, at du ikke længere har mulighed for at benytte din gamle tandlæge, eller er du utilfreds og ønsker at skifte til en ny klinik, er der flere forskellige ting, du skal overveje. Først og fremmest skal du selvfølgelig sikre dig, at den nye tandlæge er ordentlig og kan sit kram. Tjek fx at tandlægen tilbyder alle almindelige behandlinger og at anmeldelserne af klinikken er overvejende positive. Derudover er det også en god idé at vælge en tandlægeklinik, der ligger tæt på ens hjem, så man hurtigt kan komme dertil i tilfælde af akut opståede problemer.

Bor du i eller omkring Odense, bør du altså vælge en tandlæge i dette område, fx Tandlægerne Skt. Anne Plads i Odense C.

Når du møder op til din første tid

Når du har valgt en ny tandlæge, skal du ringe og bestille din første tid. I dette opkald er det vigtigt, at du gør opmærksom på, at du er ny patient, for så vil vi sørge for at overføre din journal fra din tidligere tandlæge og oprette dig som patient i vores system. Når du møder op i vores klinik, gør vi os umage for at lære dig at kende, så vi kan skabe grundlag for et behageligt samarbejde. Mød gerne op 10 minutter før tid til din første konsultation, så vi har god tid til at byde dig ordentligt velkommen.

De efterfølgende tider

Når du er færdig med din første konsultation, finder vi sammen ud af hvordan du ønsker at blive indkaldt fremadrettet. Alt efter om du er rød, gul eller grøn patient vil du blive indkaldt til tjek hvert eller hvert halve år. Vi kan give tilbyde at indkalde dig over mail, sms eller via post, hvis du ønsker det.

Ønsker du at vide mere om det at være ny patient hos os, kan du læse mere her eller kontakte os allerede i dag, så vi kan finde en tid til dig.

Effektiv behandling i trygge rammer
- til en fair pris!

Kontakt

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
Tlf: 66128695
info@tandlaegernesanktanne.dk

Åbningstider

8.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
8.00 – 15.00 Onsdag
8.30 – 18.00 Torsdag
8.00 – 15.00 Fredag

Find os