Daglig tandpleje – vejen til sunde tænder hele livet

Det er ikke for sjov, at vi fra barnsben lærer, at vi skal børste vores tænder både morgen og aften. Vores tænder har en vigtig opgave i at fungere som redskab, når vi spiser mad, og for at kunne varetage denne opgave, er det essentielt, at tænderne bliver plejet. Udover at være funktionelle udgør tænder desuden en markant del af vores udseende, hvorfor funktion og tandæstetik bør gå hånd i hånd. For hvem vil ikke gerne have sunde og pæne tænder hele livet?

 

Sådan sikrer du dig sunde tænder

Indimellem kan det være fristende at springe en tandbørstning over. Enten fordi man er træt, fordi man ikke orker eller af en helt tredje grund. Men lad dig ikke friste; kommer du først ud af din daglige rutine, er der større risiko for, at du falder i igen på et andet tidspunkt.

At børste sine tænder to gange dagligt skal ikke undervurderes. Tænk engang på hvor meget mad og drikke, dine tænder kommer i kontakt med i løbet af en hel dag. Gennem tandbørstning fjernes disse bakterier, som måtte have ophobet sig i løbet af dagen og natten. Og udvider man tiden foran spejlet med en omgang rensning med tandtråd – hvilket vi som tandlæger i høj grad anbefaler – fjernes endnu flere af de genstridige bakterier, som har fundet vej ind imellem dine tænder. Husker du således at foretage god daglig forebyggelse, er du godt beskyttet mod karies og andre ubehagelige tandsygdomme.

Hos Tandlægerne på Skt. Anne Plads ønsker vi at vores store viden og brede erfaring om tænder, skal komme dig til gode. Vi vil derfor gerne hjælpe dig til bedre daglig tandpleje således, at du sikrer dig, at du har sunde tænder hele livet. Du er velkommen til at kontakte Tandlægerne på Skt. Anne Plads – vi giver dig individuel vejledning i daglig tandpleje.

 

Links:

https://tandlaegernesanktanne.dk/tandaestetik/

https://tandlaegernesanktanne.dk/forebyggelse/

https://tandlaegernesanktanne.dk/kontakt/

Effektiv behandling i trygge rammer
- til en fair pris!

Kontakt

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
Tlf: 66128695
info@tandlaegernesanktanne.dk

Åbningstider

8.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
8.00 – 15.00 Onsdag
8.30 – 18.00 Torsdag
8.00 – 15.00 Fredag

Find os