Tandskader

Behandling af tandskader

Tandskader

Knæk og slitage på tænder kan nu udbedres med nye stærke og fleksible plastmaterialer.

Plast kan indfarves, så det til fuldkommenhed matcher de omkringsiddende tænder og ved blegning af dine tænder kan plast enkelt og billigt udskiftes, så den matcher dine hvidere tænder.

Traumer

Er du kommet til skade og har slået eller knækket tænderne, så anbefaler vi, at du booker en tandlægetid hurtigst muligt. Traume i tænderne kan opstå ved et slag, eller hvis man bider tænderne hårdt sammen.

Behandling af tandskader

Behandlingen af skaderne i tænderne afhænger af tandskadens omfang. Er der tale om skader i tandens yderdel, er tanden knækket og nerven beskadiget? Rodbehandlede tænder kan være mere skrøbelige og risikere at knække, mens en krone kan beskytte tanden mod tandbrud.

Har du spørgsmål til tandskader, er du altid velkommen til at kontakte os.

Infraktioner

Infraktion vil sige revner i emalje og evt. tandben, som ofte er uden symptomer, men af og til giver smerter.

Smerterne opstår, når der kommer tryk og kulde- og varmepåvirkninger, idet revnerne går i forbindelse med tandnerven via de såkaldte tandbenskanaler.

Det er ofte en god ide at lime tanden sammen med plast, eller evt. sætte en krone på tanden. Af og til er det desværre nødvendigt at fjerne nerven i tanden, hvis revnen sidder meget uheldigt. Revner i tænder kan i få, meget uheldige tilfælde gå helt ned i bunden af tanden, så den flækker helt igennem og ikke står til at redde.

Tandlægerne Skt. Anne Plads er en tandlæge- og specialtandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Henvisningspraksis i tand-, mund- og kæbekirurgi


Central beliggenhed i Odenses største lægehus