Tandimplantater

Naturtro implantater – i både udseende og følelse

Tandimplantater Odense

At miste én eller flere tænder går ikke kun ud over tyggeevnen, men har i de flestes tilfælde også en negativ virkning på selvtillid og livskvalitet.

Vi vil allesammen gerne beholde vores egne tænder, hele livet, men i dag er det heldigvis muligt at indsætte implantater, der er så naturtro i både udseende og følelse, at ingen vil lægge mærke til, at der ikke er tale om ægte tænder. Har man mistet en enkelt tand, kan denne erstattes med et simpelt implantat.

Et implantat er en kunstig rod udført i titanium og formet som en lille skrue. Implantatet skrues fast i kæbebenet, hvor det bliver integreret i knoglevævet, så det over tid kommer til at indgå som en naturlig del af kæben. Når implantatet er skruet fast, sættes en krone ovenpå, som er fremstillet til at passe præcis til de andre tænder i både udseende og form.

Mangler man flere tænder, kan disse erstattes af en implantatunderstøttet bro. Gælder det alle tænderne i overkæben eller underkæben, er der mulighed for at fremstille en fastsiddene fuldkæbebro hvor ganen er fri i overkæben eller en konventionel helprotese, der sættes fast ved hjælp af tryklåse på implantater. Dette giver mulighed for at forsyne fuldstændig tandløse individer med et helt nyt, naturtro tandsæt.

Hos Tandlægerne Skt. Anne Plads har vi bl.a. et samarbejde med flere klinisk tandtekniker i Odense. Som fremstiller de bedste implantatretinerede proteser.

Høj succesrate

Implantatbehandlingen foregår i lokalbedøvelse og er som udgangspunkt helt smertefri. Statistisk set er behandlingen meget forudsigelig og sikker, idet det kun er en minimal brøkdel af alle tandimplantater, der mistes. Risikoen for dette stiger dog markant ved tobaksrygning, så man bør derfor overveje at stoppe med at ryge, før man får foretaget en implantatbehandling.

Med implantater får du diskrete og naturtro erstatninger for mistede tænder, så du aldrig mere behøver at bekymre dig om tandløshed.

Tandlægerne Skt. Anne Plads er en tandlæge- og specialtandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Henvisningspraksis i tand-, mund- og kæbekirurgi


Central beliggenhed i Odenses største lægehus