Tandeftersyn

Eftersyn, fyldningsterapi, børnetandpleje og smertefri behandling

Regelmæssigt eftersyn

Det er vigtigt for dig og dine tænder at gå til regelmæssige tandeftersyn.

Nogle mennesker mener, at når de ikke har ondt, er der ingen problemer med deres tænder. Ved de regelmæssige tandeftersyn tjekker vi ikke kun efter caries, men bl.a. også for eventuelle slimhindelidelser, paradentose samt den generelle sundhedstilstand i hele munden.

Ved at komme til regelmæssige undersøgelser kan vi sammen med dig gribe ind i tide, så du kan bevare dine tænder i mange år fremover.

Smertefri behandling

Hvorfor skal det gøre ondt at gå til tandlæge? Mange er bange for smerter hos tandlægen. Det behøver ikke at gøre ondt. God bedøvelse er helt afgørende. Vi har alle de bedste bedøvelsesmetoder til vores disposition og gør alt, hvad der er muligt, for at behandlingen hos os bliver så smertefri og behagelig som overhovedet muligt!

Børnetandpleje

Det handler om at mødes i barnets univers. Det er vigtigt, at dit barn, tidligt i hjemmet bliver fortrolig med god tand- og mundhygiejne. Vi giver gerne anvisninger, så I sammen kan gøre det endnu bedre. Det er også vigtigt, at barnets besøg hos tandlægen bliver så trygt og godt som overhovedet muligt. Fundamentet til tandlægeskræk lægges allerede i barneårene.

Vi anbefaler, at børnetandplejen i kommunerne varetager børn under 16 års tænder, da de har størst ekspertise inden for børne og ungdomstandpleje.

Tandlægerne Skt. Anne Plads er en tandlæge- og specialtandlægepraksis i moderne og trygge rammer i hjertet af Odense. Vi er opdateret på den nyeste faglige viden og tilbyder holdbare behandlinger til fair priser.


Effektiv behandling til en fair pris


Henvisningspraksis i tand-, mund- og kæbekirurgi


Central beliggenhed i Odenses største lægehus